1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Jandarma'dan trafik eğitimi
Jandarma'dan trafik eğitimi

Jandarma'dan trafik eğitimi

Pazar İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, ilçedeki köy okullarında trafik haftası kapsamında bir dizi eğitim çalışması başlattılar.

A+A-

Trafik haftası kapsamında Pazar İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından köy ilköğretim okullarında eğitim amaçlı bir trafik semineri veriliyor.
Bugün Pazar Merdivenli Köyündeki Fuat Ergenç ilköğretim okulunda verilen ve 2 saat süren eğitim seminerinde, öğrencilere pratik bilgiler anlatıldı.

Pazar Jandarma Trafik Tim Ekibi, trafik kurallarına harfiyen uyulması durumunda kazaların en asgariye ineceği vurgusunu yaparken yaya ve sürücülerin uyması gereken kuralları anlattılar. Trafik işaretleri ile emniyet tedbirleri konularında da bilgilerin sunulduğu semineri öğrencilerin ilgiyle takip ettiği gözlendi. Seminerlerin bütün köy okullarında devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız