1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Judoda Artvin'in gururu oldular
Judoda Artvin'in gururu oldular

Judoda Artvin'in gururu oldular

Judo Yıldızlar müsabakalarından derecelerle dönen Artvin’in Borçka ilçesindeki Öğrenci Spor Kulübü'nün başarısı, düzenlenen törenle kutlandı

A+A-

Judo Yıldızlar müsabakalarından derecelerle dönen Artvin’in Borçka ilçesindeki Öğrenci Spor Kulübü sporcularının başarısı düzenlenen programla kutlandı.
Borçka Gözde Düğün Salonunda düzenlenen programa Kaymakam Hüseyin Gökdemir, Belediye Başkanı Oral Küçük, Antrenör Umut Aydın,Öğrenci Spor Kulübü Başkanı Sınıf öğretmeni Murat Keskin, başarılı sporcular ve aileler katıldı.

Ankara yıldızlar güreş ve judo karşılaşmasında 8 madalya alarak Borçka’ya dönen Yeter Şimşek, Aslı Koçal ,Fatma Gülbin isimli sporcular “Biz en iyi şekilde ilimizi ve ilçemizi temsil ettik. Başarılırımızın devamı yetkililerin elindedir. Onlar destek verdiği sürece biz her zaman hazırız. Biz bu spor dalını ilk önce kavga ve dövüş sporu olarak algılıyorduk ama, öyle değilmiş tam tersi barışı seven kavga dövüşlerden uzak durmayı öğreten bir spor dalıdır ve herkesin bu spor dalı ile tanışmaların öneririz” dediler.
Halk oyunları ekibinin gösteri yaptığı gecede yöresel sanatçılar da birer konser verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız