1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Judo'da Rize'nin gururu oldu
Judo'da Rize'nin gururu oldu

Judo'da Rize'nin gururu oldu

Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Rize Telekom Judo takımı sporcusu M. Remzi Kasap, Rize'nin gururu oldu.

A+A-

Ordu'da yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Mehmet Remzi Kasap, Rize İl Telekom Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Telekom İl Müdürü Rustem Koçal, özellikle son yıllarda Telekom'un Türk sporuna önemli katkılar yaptığını, 31 bin kayıtlı sporcunun Telekomspor bünyesinde hizmet verdiğini belirtti.

Kurum olarak son yıllarda futbolun yanı sıra bireysel sporlara önem verdiklerini ifade eden Koçal, ''Rize'de kurduğumuz judo takımının ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan tesis ve sportif yatırımların ürünlerini almaya başladık. Branş ayırt etmeden her alanda başarılı sporculara destek olma gayreti içerisindeyiz. Judo'da böyle bir başarının gelmesi bizim heyecanımızı artırdı'' dedi.

34233

Sporcuları Kasap'ın Türkiye'yi Trabzon'da düzenlenecek 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarında temsil etme hakkı kazandığını kaydeden Koçal, ''Sporcumuzdan şampiyonada altın madalya bekliyoruz. Geleceği parlak bir sporcu. Başarılı olacağına gönülden inanıyoruz. Bu topraklar bereketli topraklar gelecekte. Judo ve güreşte yeniden olimpiyat şampiyonları çıkaracağız'' diye konuştu.

Kasap, bir yıldır Türkiye şampiyonasına hazırlandığını ifade ederek, daha genç olduğunu, kendisi gibi genç sporcuların desteklenmesi halinde başarının geleceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Koçal, Judo İl Temsilcisi Ramazan Öztürk, Judo antrenörü Akif Kalça ve Kasap'a çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız