1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Kaçırma olayı senaryo çıktı!
Kaçırma olayı senaryo çıktı!

Kaçırma olayı senaryo çıktı!

Dün Hopa Rize hattı arasında yaşanan 11 yaşındaki bir çocuğun kaçırılma olayının bugün ortaya çıkan 2'nci perdesi de film senaryolarına konu olacak cinsten!

A+A-

Kaçırılması da gerekçesi de filim gibi!
Hopa’dan 2 sakallı kişi tarafından kaçırılırken ellerinden kurtularak Rize’deki halasına sığındığını söyleyen 11 yaşındaki M.Y.’nin matematik dersinden firar ettiği ortaya çıktı.
Akıl almaz olay Hopa ilçesindeki ilköğretim öğrencisi M.Y.’nin dün okula gitmemiş ve akşam saatlerinde de Rize’deki halasına giderek, “Beni 2 sakallı kişi kaçırmak istedi. Babamı tanıdıklarını söyleyip arabaya aldılar. Rize Gündoğdu tesislerinde bu 2 sakallı kişi markete alışveriş için girdiklerinde ben de arabadan kaçtım” şeklinde açıklama yapmıştı. Olayın basına ve emniyete yansımasının ardından senaryoyu devam ettiren M.Y.’nin Hopa Emniyet Müdürlüğü’ndeki soruşturmasında ise gerçekler ortaya çıktı. Hopa polisine gerçeği açıklayan M.Y. dün Matematik dersi olduğunu ve sınava çalışamadığı için böyle bir senaryo geliştirdiğini itiraf etti.
M.Y. Hopa Polisi’ne verdiği ifadede, ““Matematik dersim kırık olduğu için evde anne ve babama söz vermiştim. Matematik dersine çok iyi çalışıp kırık notumu düzelteceğimi söylemiştim. Akşam dersime iyi çalışamadım. Ben de okula gitmek istemedim. Okula gitsem ve matematik imtihanına girsem yine kırık not alacaktım. Ben de okula gitmedim. Rize’de bulunan halamın yanına gitmeye karar verdim. Arka yoldan dolaşarak sahile indim ve Trabzon’a giden yolcu otobüsüne bindim. Üzerimde 4 YTL vardı. Onu daı da yol parası olarak verdim. Rize’de indim ve halama gittim. Kızacaklar diye beni kaçırdıklarını söyledim. Polis amca ne olur, babam ve anneme benim kaçtığımı söylemeyin! Yine bilmesinler. Beni kaçırdıklarını bilsinler.” şeklinde konuştu. (Turan ŞENTÜRK)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum