1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaçkar Devlet Hastanesi güçleniyor
Kaçkar Devlet Hastanesi güçleniyor

Kaçkar Devlet Hastanesi güçleniyor

Kaçkar Devlet Hastanesinde boş bulunan idari kadrodaki yöneticilerin yanı sıra, atanan uzman hekimler görevlerine başladı.

A+A-

Kaçkar Devlet Hastanesi Başhekimliği ve başhekim yardımcılığına atamalar yapılırken hekim eksikliği de yeni atamalarla giderildi.

kackar1-018.jpg

Konuyla ilgili Rize İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu iadelere yer verildi: "Kaçkar Devlet Hastanesi mevcut 142 yatak kapasitesine, tıbbi cihaz ve malzeme donanımına rağmen özellikle uzman hekim eksikliği sebebiyle beklenen hizmet kalitesini yakalayamamıştı. Oysa gerek konumu gerekse de hitap ettiği yoğun nüfus sebebiyle bölge halkımıza en üst seviyede hizmet verme zorunluluğu kaçınılmaz bir gereksinimdir. Bu minvalde Bakanlığımızla yapılan yoğun görüşmeler ve durum tespiti neticesinde acil ihtiyaç duyulan birçok uzman hekimimizin atamaları hastanemize yapılmış olup, bundan sonra da elden geldiğince ihtiyaç duyulan hekim desteği sürdürülecektir. Ayrıca hastanemizin boş bulunan başhekimlik kadrosuna uzman doktor Dr. Gürkan Altuntaş’ın, başhekim yardımcılığı kadrosuna da uzman doktor Dr. Hanife Yenigün’ün atamaları yapılmıştır. Başhekimimiz görevine başlamış olup, başhekim yardımcımız ise 23 Kasım 2020 tarihi itibariyle görevine başlayacaktır. Aynı zamanda son kuradan ilimize atanan genel cerrahi uzmanımız görevine başlamış olup, fizik tedavi ve kadın doğum uzmanlarımızın ise en kısa sürede başlaması beklenmektedir. Sonuçta gerek ataması yapılan güçlü idari kadromuzun gerekse de eksikliği duyulan uzman hekimlerimizin göreve başlamış olması, bundan sonra da destek sürecinin devam edeceği hasebiyle hastanemizin daha da güçlenerek mevcut kalitesinin üzerinde bir hizmet sunacağına inancımız tamdır."

hast-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum