1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaçkar eteklerinde zirve horonu
Kaçkar eteklerinde zirve horonu

Kaçkar eteklerinde zirve horonu

Pazar Dağcılık Rafting ve Doğa Sporları Kulübü (PADOSK) tarafından Kavron Göller Bölgesi’ne düzenlenen tur geniş bir katılımla yapıldı.

A+A-

Pazar ilçesinde bir süre önce faaliyete geçen Dağcılık Rafting ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği doğa yürüyüşü Kaçkar dağı eteklerinde horon keyfi ile sona erdi.




Doğa tutkunlarının davet edildiği Göller Bölgesi yürüyüşüne geniş bir katılımın gerçekleştiğini ifade eden PADOSK yetkilileri, “Bölgemizde her geçen gün doğa sporları profesyonelleşerek kurumsal kimlik altında toplanmaktadır. Bizler de PADOSK olarak kısa bir süre önce faaliyete başladık. Düzenlediğimiz turlara her geçen gün büyük bir ilgi olduğunu gözlemliyoruz.

 Son olarak Kavron Derebaşı mevkiine bir gezi düzenledik. Yapılan duyurularımızla yoğun bir katılım gerçekleşti. Bu turları gelecek günlerde daha da geliştirerek devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Geziye katılanlar 3 saat devam eden yürüyüşün ardından Kaçkar Zirvesinin eteklerindeki Derebaşı gölüne vardılar.

Burada tulum eşliğinde horon oynayan ekip, yöreye hayran kaldı. Bu güzelliklere ilk kez tanık olan katılımcılara ise PADOSK yetkilileri tarafından yöre kültürüyle ilgili eğitici bilgiler aktarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum