1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Kadıköy'de Dev Buluşma
Kadıköy'de Dev Buluşma

Kadıköy'de Dev Buluşma

Lider G.Saray’ın yakın takipçisi F.Bahçe, son iki haftada üstüste 2 maçını kazanan Trabzon’u konuk ediyor.

A+A-

Saraçoğlu Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak.

FENERBAHÇE ile Trabzonspor Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk yarısının son haftasındaki büyük buluşmada bu akşam Kadıköy'de karşı karşıya geliyor. Ligdeki son 4 maçını da kazanarak, Sivasspor ile birlikte lider Galatasaray'ın 1 puan geriden takibini sürdüren Fenerbahçe ile son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen Trabzonspor arasındaki Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Hakem Bülent Yıldırım'ın yöneteceği maçı Lig TV naklen ekrana getirecek.

Fenerbahçe'de 6 eksik

Fenerbahçe'de kart cezalıları olan ve ülkelerine giden Edu ile Lugano yanında sakatlıkları bulunan Tümer, Deniz, Appiah, Serdar yok. Trabzonspor'da ise eksik bulunmuyor. Bugüne kadar iki takım arasındaki 95 maçta F.Bahçe'nin galibiyette 35-34, gollerde de 114-112 üstünlüğü bulunuyor. 22 maç ise berabere bitti. Ligdeki 66 maçta yine galibiyette 25-20, gollerde de 85-74 F.Bahçe üstün. Bordo mavili ekip, Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı son 16 maçta yalnızca 1 kez galip gelebildi.

F.BAHÇE
Volkan, Gökhan, Yasin, Önder, R. Carlos, Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur, Alex, Semih

TRABZON
Jefferson, Serkan, Erdinç, Çağdaş, Mustafa, Yattara, Hüseyin, Ayman, Ceyhun, Gökdeniz, Umut.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum