1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kadın hastalara anlamlı ziyaret
Kadın hastalara anlamlı ziyaret

Kadın hastalara anlamlı ziyaret

Dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerin en anlamlısı Rize’de gerçekleştirildi. Hastanelerdeki kadın hastalar unutulmadı!

A+A-

Rize Hasta Hakları İl Koordinatörlüğünce yapılan organizasyonla Rize Devlet Hastanesi, Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi, İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi ve Ardeşen Devlet Hastanesi’nde yatan kadın hastalar ziyaret edilerek sıkıntıları dinlendi.


 Hasta Hakları İl Koordinatörü Güler Temur “Yatan hastaları bilgilendirme projesi” kapsamında hasta hakları ve sorumlulukları konusunda eğitim de verildiğini belirterek, “ Bilgilendirme broşürü ve çiçek dağıtıldı. Ayrıca birçok poliklinik hastası ve sağlık çalışanına da ulaşılarak Dünya kadınlar günü kutlandı. Organizasyona verdikleri destekten dolayı Rize Hasta Hakları Derneğine, Rize Devlet Hastanesi Türk Sağlık Sen Şubesine, İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi ve Ardeşen Devlet Hastanesi Yönetimine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız