1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Kadir İnanır'a baba ocağında ilgi
Kadir İnanır'a baba ocağında ilgi

Kadir İnanır'a baba ocağında ilgi

Türk Sineması'nın ünlü karakter oyuncusu Kadir İnanır, baba ocağı Trabzon'da sevenlerinin büyük ilgisiyle karşılaştı.

A+A-

Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan ünlü sanatçıya festival özel ödülü verildi. Hüseyin Kazaz Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Kadir İnanır, "38 yıldır sinema oyunculuğu yapıyorum. Dünyada hiç durmadan film çeken ender oyunculardan biriyim. Bu süre içerisinde çok ödül aldım, sayılarını bile bilmiyorum. Ama aldığım bu ödül beni çok heyecanlandırdı. Benim için ayrı bir yeri var. Bu ödülü ben babamın topraklarından alıyorum.
Trabzon'dan dünyaya yayılmış Trabzonlular'ın sevgisiyle bu ödülü alıyorum" dedi.
İnanır'a ödülünü veren Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ise, "Kadir İnanır ile Trabzon isminin kötü anıldığı dönemlerde görüşmelerimiz oldu. Burada film çekmek isteyenler oldu. Kendisi bana 'Trabzon bu değil, Trabzon kültür ve sanat kenti'dir. Endişe etme, bizler sizlerin yanındayız. Trabzonlular'ın yanındayız' diyerek bize o dönemde büyük destek vermiştir" diye konuştu.
Festival kapsamında Kadir İnanır ile birlikte CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen, Trabzonspor eski başkanlarından Şamil Ekinci, Trabzonspor kurucularından Refik Karaağaçlı, Gazeteci-Yazar Ömer Güner'e Festival özel ödülü verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız