1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Kaleci 70 metreden gol attı İZLE
Kaleci 70 metreden gol attı İZLE

Kaleci 70 metreden gol attı İZLE

Kaleci elbette gol atar da 70 metreden karşı kalenin filelerine takılna bu vuruş gerçekten de izlemeye değer bir görüntü...

A+A-

Premier Lig'in 30. haftasında Tottenham ile Watford Londra'da karşı karşıya geldi. Tottenham'ın 3-1 kazandığı maçın 63. dakikasında kendi yarı alanının solundan, taç çizgisine yakın bi yerden serbest atış kullanan Paul Robinson, bu şutuyla ağları havalandırarak takımının 2. golünü attı. Mido'ya uzun bir pas atmak isterken ayağının ayarını tutturamayan Robinson'ın vuruşu yerde sektikten sonra Watford ağlarıyla buluştu.



İLK GOLÜ DEĞİL

Robinson attığı bu golle kariyerindeki 2. golünü atmış oldu. Daha önce, Leeds United'ta oynarken, 2003-2004 yılında Swindon Town'la oynanan Lig Kupası maçının uzatma anlarında attığı golle maçı penaltılara götürmüştü. Penaltı atışlarında da iki penaltı kurtaran Paul Robinson maça damgasını vurmuştu. Atılan bu gol Leeds United tarihinin en iyi 100 golü arasına girmişti.

Hafta arasında, UEFA Kupası rövanş maçında Sevilla kalecisi Palop'un 90+4'te attığı kafa golüne tanıklık eden futbolseverlerin, Robinson'un attığı bu golden sonra, Sevilla-Tottenham maçını merakla bekleyeceklerine şüphe yok.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız