1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kalkavan: Sonuna kadar devam
Kalkavan: Sonuna kadar devam

Kalkavan: Sonuna kadar devam

Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Bolu maçında ortaya konan mücadeleyi beğendiğini belirterek, hedefe son dakikaya kadar koşacaklarını söyledi.

A+A-

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Süper Lig için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Hedefin nerede biteceğini hep beraber göreceklerinin altını çizen Kalkavan, “Ben Rizespor’un Boluspor maçında ortaya koyduğu futboldan memnunum. Diğer deplasman maçlarımıza göre oturaklı bir mücadele ortaya koyduk. Maç boyunca çok gol pozisyonundan faydalanamadık. 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Eğer ikinci yarı 10 kişi kalmasaydık, maçın sonucu farklı olurdu. Kazanan taraf olabilirdik” dedi.

Theo Weeks’in gördüğü kırmızı kartı da değerlendiren Başkan Metin Kalkavan, “Pozisyonda ilk hamlede sarı kart yoktu. İkincisinde ise topu yere vurdu. Yabancı oyuncular nedir ne değildir anlamıyorlar. Haksız yere gördüğü sarı karta itiraz ederken ikincisini görüyor. Ancak ne olursa olsun Rizespor olarak mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz” diye konuştu. Hedeflerinin süper lig olduğunu ancak bunun nerede biteceğini hep beraber göreceklerini de belirten Kalkavan, “Mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum