1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kalkavan’dan iddialı açıklamalar
Kalkavan’dan iddialı açıklamalar

Kalkavan’dan iddialı açıklamalar

Rizespor Kongresine saatler kala başkan adayı Hakan Kalkavan, Rizespor’u liglerin 5. büyük takımı yapacaklarını söyledi.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Pazar53/Özel
Ç.Rizespor kulüp başkan adayı Hakan Kalkavan hedeflerinin ilk 5 takım arasında olmak olduğunu söyleyerek “Rize seyircisi sırtına yaslanacak ve maçları zevkle izleyecek. Artık Rizespor’da düşme korkusu yaşanmayacak. Türkiye’de 4 büyüklerden sonra 5. büyük takım da Rizespor olacak” dedi.

 
Kongreye 2 listeyle gidilmesi konusundaki düşüncesinin sorulması üzerine de demokratik bir seçim olacağını kaydeden Kalkavan, “Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Şartları uygun olan herkes aday olabilir. Halk ve taraftarımızı temsil eden delegeler kimi uygun görürse onu seçer. Ben Rizespor’a hizmet etmeye geldim. Çevremdeki insanlar aynı heyecanı yaşıyorlar. Rizespor artık asansör takım olmaktan kurtulacak ve zirveye oynayacaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum