1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kalpar Rizespor taraftarı bekliyor
Kalpar Rizespor taraftarı bekliyor

Kalpar Rizespor taraftarı bekliyor

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Pazar Günü oynayacakları Konyaspor müsabakası için Çaykur Rizespor taraftarlarından destek istedi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, deplasmanda Bucaspor’u mağlup ederek çok önemli bir 3 puan aldıklarını şimdi ise daha önemli olanın galibiyet serisini sürdürmek olduğunu söyledi.

Buca karşılaşmasını kazanılması gereken bir maç olarak gördüklerinin altını çizen Kalpar, “İyi oynadık ve kazandık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık ama bu galibiyet bize yetmiyor. Seri ve istikrar yakalamak gerek. Bununla 5-6 hafta kazanan bir takım görüntüsü içinde olabilirsek müthiş bir avantaj elde edebiliriz. Bu seriye yakalamak çok önemli olduğu gibi kolay da değil ama biz işin bilincindeyiz. Önümüzde Konyaspor ile oynayacağımız kritik bir maç var. Rakibimiz Süper Lig’den düşen iyi bir takım” dedi.

Konyaspor maçı için taraftarlardan destek isteyen Kalpar, “Konyaspor sorunlu olarak yansıyor ama ligde iyi puanlar aldı. Kadrosunda Süper Lig’den kalan oyuncuları var. Dolayısıyla çok zor bir karşılaşma olacak. Biz kendi sahamızdaki bu maçı kazandığımız takdirde rakibimize karşı büyük bir avantaj elde etmiş olacağız. Kazandığımız takdirde aramızda 6 puan fark olacak ve buda 2 maç demektir. Bu lig’de 2 maç önemli bir avantaj. Her şeyin bilincinde olarak bu zorlu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Tek eksiğimiz taraftar. Umarım taraftarımız bu maça gelip bize büyük destek verirler. Tribünleri doydurdukları takdirde bize çok büyük destek sağlayacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Bank Asya 1. Ligi’nde her takımın her takımı yenebildiğini de ifade eden Kalpar, “Zayıf ve güçlü takım diye ayırt etmek doğru değil. Sezon başında kamuoyunda isim verilerek şu şu takımlar şampiyonluğa oynar diye konuşuluyordu. Şu takımlar da küme düşmeye oynar düşüncesi vardı. Ancak o düşenceler bu güne kadar gerçekleşmedi. İlk 8 maçta takımların aldığı sonuçları biliyoruz. Buda bize hiçbir takımın zayıf ve güçsüz olmadığını gösteriyor. Yeter ki Rizespor olarak biz işimizin bilincinde olup iş disiplinimizden ayrılmayalım. Bunları yaptığımız da iyi dediğimiz ya da iyi değil dediğimiz takımdan da üç puan alma şansınız var. Bizi takip eden takımlardan üç puan almanın ise daha avantajlı olduğunun bilincindeyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız