1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Kampta taraftar-Yanal gerginliği
Kampta taraftar-Yanal gerginliği

Kampta taraftar-Yanal gerginliği

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede'de sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal ve taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

A+A-

Bolu'nun Gerede İlçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal, yönetiminde Dorukkaya Green Park otel'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımda MR'ı çekilen Tayfun Cora çalışmaya katılmadı. Oyuncunun çekilen MR'ı sonucu sağ alt baldırında ödem tespit edildiği bundan sonraki süreçte fitness salonunda çalışmalarını sürdüreceği açıklandı.

Oyuncularına düz koşu ve kenarlardan gelen ortalara gol çalışması yaptıran Ersun Yanal, düz koşu ile antrenmanı tamamladı.

Bordo-mavili futbolcuların yapılan gol vuruşlarında başarılı olamadıkları gözlendi. Antrenmanın son bölümünde ise taraftarlar ile Teknik Direktör Ersun Yanal arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Bazı illerden yeni transferleri görmek için gelen bordo-mavili taraftarlar, Ersun Yanal'a tepki gösterdi.

Ersun Yanal ve futbolcularla yan yana gelip fotoğraf çektirmek isteyen taraftarların isteğine Ersun Yanal, antrenmanın devam etmesi üzerine izin vermedi. Bunun üzerine taraftarlar Yanal'a, "Hocam biz kaç kilometre yoldan geldik. Neden bizden kaçıyorsunuz" diye sitemde bulundu.

Taraftarları sakinleştirmek ise kafile başkanı Kenan Sönmez'a kaldı. Arayı giren Sönmez, durumu taraftarlar izah etti ve takıma yardımcı olmalarını istedi. Yaşanan olay üzerine bordo-mavili futbolcular antrenman ardından sahayı koşarak terk etti.

Öte yandan bordo-mavili takımın kampında duygulu anlar yaşandı. Oğlunu Ankara'da ameliyat ettiren Özgür Kuru isimli bordo-mavili taraftar Zonguldak'da bulunan evine gitmeden önce ameliyatlı oğlu ve eşi ile birlikte Trabzonspor kampını ziyaret etti.

Kalça çıkığı nedeni ile belden aşağısı alçıda olan 2.5 yaşındaki Erhan Kuru, Trabzonsporlu oyuncuları yakından görebilmek için babası ile birlikte saatlerce antrenmanı izledi. Futbolcularla resim çekilmek için bekleyen aile bunda başarılı olamasalar da kafile başkanı Kenan Sönmez, ameliyat olan küçük Erhan Trabzonspor forması hediye ederek gönlünü aldı.

Bu arada Trabzonspor'un uzun süreden beri kadrosuna katmak istediği Zafer Yelen ile ilgili olarak Trabzonspor yönetimi beklemeye başladı. Hansa Rostock Kulübü'nün oyuncunun bonservisi konusunda sürekli fiyat artışına gitmesi üzerine Trabzonspor yönetimi oyuncudan bu sorunu çözmesini istedi. Bu akşam Zafer Yelen'in Hansa Rostock Kulübü ile yapacağı görüşmeden sonra bu oyuncunun transferi netlik kazanacak.

Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu'da kampı ziyaret ederek teknik heyete ve futbolculara başarılar dilerken, bordo-mavililerin kampının başka bir ziyaretçisi de Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik oldu. Bakan Çelik, yeni sezonda zirveye oynayan bir Trabzonspor izlemek istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız