1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KAMUSEN, emeklileri unutmadı
KAMUSEN, emeklileri unutmadı

KAMUSEN, emeklileri unutmadı

KAMUSEN tarafından Çaykur Genel Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törenle Çaykur emeklilerine plaket verildi.

A+A-

KAMUSEN’e bağlı Türk Enerji Sendikası 14 No’lu Rize Kaçkar Şubesi tarafından her yıl düzenlenmekte olan Çaykur emeklilerine plaket töreni bu yıl Çaykur Genel Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Çaykur daire başkanları, teftiş kurulundan müfettişler, fabrika müdürleri, şube müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile çok sayıda memur personel, aileleriyle birlikte törene katıldı.

Şube başkanı Temel Yaşar yaptığı kısa konuşmada, son zamanlarda Çaykur’un özelleştirilmesi çalışmalarının kamuoyunda çokça dillendirilmeye başlandığını belirterek, “Çaykur’un özelleştirilmesi; memurlarımız, müstahsillerimiz ve işçilerimiz adına yıkım olur. Özeleştirmeye kesinlikle karşıyız” dedi.

Temel YAŞAR konuşmasında, Adaletli olmayan devletlerin yıkılmaya, adaletli olmayan yöneticilerin ise yok olmaya mahkûm olduklarını da sözlerine ekledi.
23876
APK dairesi başkanlığından genç yaşta emekli olan Mustafa Sargın’a plaketini veren Şube Başkanı Temel Yaşar, “Çaykur’da çalışan arkadaşlarımız emeklilik için 60-65 yaş sınırını beklerken, Mustafa Sargın’ın genç yaşta emekli olması Çaykur camiası için bir kayıptır. Sayın Mustafa Sargın’a emeklilik hayatında başarılar dilerim” dedi.
23877
Daha sonra Emekli olan memurlara sırasıyla plaketleri daire başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile müfettişler tarafından verilirken, yönetim kurulu adına şube sekreteri Mustafa Cevahir, 2010 yılında başka bir etkinlikte buluşulmak üzere etkinliğe katıldıklarından dolayı herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum