1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kamyoncular iftarda buluştu
Kamyoncular iftarda buluştu

Kamyoncular iftarda buluştu

Pazar 4 Numaralı Kamyoncular Kooperatifi tarafından Pazarspor tesislerinde bir iftar yemeği verildi.

A+A-

Pazarspor Tesisleri'ndeki iftar yemeğine Pazar Kamyoncular Kooperatifine üye şoförlerin yanı sıra Kooperatif Başkanı Hasan Taşkın, 2. Başkan Turan Karahan, Çaykur Genel Müdür yardımcısı Osman Keser, Pazar İlçe emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Ahmet Basa, Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç, Pazar Belediye Başkan yardımcısı Enver Ergenç, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi Hâkime Ebru Çiftçi, Pazarspor Kulüp Müdürü Osman Yüksel, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Pazar Kamyoncular Kooperatifi 2. Başkanı Turan Karahan, yemekten sonra yaptığı konuşmasında Ramazan ayını fırsat bilerek, üyelerle iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek, "Kooperatifimiz Pazar'da önemli bir görevi üstlenmiş, binlerce insanın ekmek kapısı olan bir kuruluştur. Burada üyelerimizin hem bir araya gelerek kaynaşma ortamının oluşması hem de sıkıntılarımızı hasbıhal etmemiz açısından Ramazan ayını fırsat bilerek iftar yemeği tertipledik. Geniş katılımlı bu iftar yemeğimizi onurlandıran herkese teşekkür ediyoruz." Şeklinde konuştu.
İftar duasını ise Pazar merkez Camii müzezzini Paşa Ali Yılmaz yaptı...





















HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum