1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. KAMYONUN ALTINDA KALAN 2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
KAMYONUN ALTINDA KALAN 2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

KAMYONUN ALTINDA KALAN 2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

EVLADINI VE YEĞENİNİ KAYBEDEN ACILI BABA KAMYONUN KAZA YERİNDEN ÇEKİLMESİNE İZİN VERMEDİ

A+A-

rabzon'un Ortahisar İlçesi'nde bugün oyun oynarken bir kamyonun altında kalan 2 çocuk hayatını kaybetti. Evladını ve yeğenini kaybeden acılı baba kamyonun kaza yerinden çekilmesine izin vermedi. 

kaza-009.jpg

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Kireçhane mahallesinde Ş.K yönetimindeki 61 K 3241 plakalı kamyon, yolda oyun oynayan çocukları ezdi.

kaza7-002.jpg

Olayda kamyon altında kalan Kemal Yılmaz (12) ve amcasının 4 yaşındaki kızı Elif Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

kaza6-008.jpg

Kaza sonrası hayatını kaybeden Kemal Yılmaz'ın babası Nazım Yılmaz sinir krizi geçirirken, olaya neden olan kamyonun kaza yerinden çekilmesine izin vermedi.

kaza5-012.jpg

Oğlunun okul çantasına sarılan ve gözaşı döken acılı baba, jandarma ekipleri ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

kaza2-038.jpg

kaza3-025.jpg

kaza4-020.jpg

kaza1-038.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum