1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Karabulut'tan Şok İstek
Karabulut'tan Şok İstek

Karabulut'tan Şok İstek

Öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden helallik için bakın ne istedi...

A+A-

3 Mart’ta kızının öldürülmesinden bugüne dek mücadelesiyle dikkat çeken Münevver’in babası Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden üç talebi olduğunu söyledi.

Öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun ailesinin kendisine aracı gönderdiğini söyledi. Fox TV’ye konuşan Süreyya Karabulut, aileden helallik almak için üç şart koştuğunu ifade etti. Süreyya Karabulut, “Ailenin helallik teklifini şu şartlarla kabul edeceğimi söyledim. Birincisi Cem’i teslim edecekler. Cem adalet önüne çıkacak. İkincisi 3 milyon euro para istedim. Üçüncü olarak aile kızımın adına bir okul ya da hastane yaptıracak. Bu şartları sağladıkları halde helallik verececeğimi söyledim” dedi.

Süreyya Karabulut, 3 Mart’taki cinayetin hemen ardından Garipoğlu ailesinin kendisine gelmek istediğini, ancak kabul etmediğini söyledi. Baba Karabulut, “Daha sonra bir aracı vasıtasıyla benden helallik istediler saydığım bu şartlar doğrultusunda helallik verebileceğimi ilettim aileye. Aile bu görüşmeyi kayda aldıklarını söyleyerek bana şantaj yaptı” diye konuştu.

Süreyya Karabulut, yüreğinin yandığını ve bunları istemenin kendisinin en doğal hakkı olduğunu savundu. Süreyya Karabulut, “Ben kendim açıklamak istedim. Evet helallik için bunları istedim” dedi.

‘Sürpriz yapacağım’

Süreyya Karabulut, şaşırtan açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Ben tek başına mücadele ediyorum. 3 Eylül’de de Garipoğlu Şirketleri önünde bir açıklama yapacağım. Bunlar kartel olmuşlar devletin her yerine sızmışlar. Ne yapabilirim ki?”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız