1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KARADENİZ OFF ROAD YARIŞLARI BAŞLIYOR
KARADENİZ OFF ROAD YARIŞLARI BAŞLIYOR

KARADENİZ OFF ROAD YARIŞLARI BAŞLIYOR

Kaçkar Off Road Doğa Sporları Kulübü'nün düzenlediği Karadeniz Mahalli Off Road kupası 2. ayak yarışları 17-18 Ağustos'ta Rize'de yapılacak.

A+A-

ÖMER FARUK ZENGİNAL
Kaçkar Off Road Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenecek olan Karadeniz Mahalli Off Road kupası 2. ayak yarışları 17-18 Ağustos tarihlerinde Rize'de yapılacak.

Kaçkar Off-Road Doğa Sporları Kulübü Basın Sözcüsü Salih Navdar, yaptığı açıklamada, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunda adlarından söz ettirmeyi başardıklarını vurgulayarak, geçen sene Giresun'da düzenlenen festivalde ikinci olduklarını ve zorlu sınavlardan başarılı sonuçlarla çıktıklarını ifade etti.

offroad1.20130807233050.jpg

Navdar, "Geçen yıl Karadeniz Off-Road Birliği tarafından Ardeşen'de düzenlenen Off-Road yarışlarının 4. ayağına 17 kulüp ve 23 araç katılmıştı. Yeni bir kulüp olmamıza rağmen o yarışta ikinci olarak iyi bir başlangıç yaptık. İnşallah bu sene yapılacak yarışlarda da iyi neticeler alırız" dedi.

Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 2. ayak yarışlarının Rize Belediyesi Yaz Spor Şenlikleri kapsamında yapılacağını kaydeden Navdar, "İlk yarış 17 Ağustos Cumartesi günü Salarha yolu üzerinde dere etabında gerçekleşecek. İkinci yarış ise 18 Ağustos Pazar günü Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yanındaki dolgu alanında sahil etabı gerçekleştirilecek. Bütün bölge halkını yarışlara davet ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız