1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Karadeniz'de bayrak düşmanlığı!
Karadeniz'de bayrak düşmanlığı!

Karadeniz'de bayrak düşmanlığı!

Trabzon’da Türk bayrağını alıp yere atan şahıs güvenlik kameralarına yansıdı

A+A-

Trabzon’da Ortahisar ilçesinde bir iş yerinin önünde asılı bulunan Türk bayrağını yoldan geçerken alıp yere atan şahıs güvenlik kameralarına yansıdı.

byrk2.jpg
 
Alınan bilgiye göre, Ortahisar ilçesi İnönü mahallesinde bir iş yerinin önündeki ağaçları korumak için oluşturulan kafesin üzerine asılan Türk bayrağı kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bulunduğu yerden sökülerek yere atıldı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, durumu öğrenen mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi. 

byrk1.jpg

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şahsın kimliğini tespit ederken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü kaydedildi. 

ŞİZOFREN HASTASI ÇIKTI!
HABER GÜNCELLEME: 05.06.2018 15:03:34 TRABZON (İHA) 
- Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir iş yerinin önündeki Türk bayrağını bulunduğu yerden sökerek yere atan şahsın şizofreni hastası olduğu belirlendi. 

Alınan bilgiye göre, ilçenin İnönü Mahallesi'ndeki bir iş yeri önünde asılı Türk bayrağını söktükten sonra yere atıp üstüne tükürdüğü öne sürülen şahsın kimliği güvenlik kameralarından tespit edildi. M.O.Y. isimli şahsın şizofreni hastası olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme sürüyor. 

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum