1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karadeniz'de emperyalist plan!
Karadeniz'de emperyalist plan!

Karadeniz'de emperyalist plan!

Araştırmacı- Gazeteci Banu Avar, Rize'de düzenlediği konferansta emperyalistlerin Karadeniz'de önemli planları olduğunu ileri sürdü!

A+A-

Göktürk FIRAT - Araştırmacı- Gazeteci Banu Avar, Rize'de düzenlediği konferansta Türkiye'nin ekonomik bağımsızlığını kaybetme yolunda hızla ilerlediğini söyledi.
Araştırmacı- Gazeteci Banu Avar Rize Atatürkçü Düşünce Derneği'nin misafiri olarak geldiği Rize'de bir konferans düzenledi. Rize Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen "Sınırlar Arasında" isimli konferansı yüzlerce kişi dinledi. Konuşmasında Türkiye ve komşularındaki siyasi gelişmelerden bahseden Avar, Batı dünyasının Balkanlarda ve Kafkasya da kültürel değişim yaşatmak için psikolojik bir hareket başlattığını belirterek, CIA'nın televizyon programları aracılığı ile beyinleri teslim alıp yok ettiğini söyledi. Avar konuşmasında, " Emperyalist ülkeler, enerji kaynakları yüksek olan ülkelerde bu kaynakları ele geçirmek için operasyonlar düzenliyor. İlk olarak sendikalar yok edilerek Sivil Toplum Kuruluşları(STK) kuruluyor. Bu STK'lar aracılığı ile kültürel değişim yaşatılıyor. Kadınlara yönelik bazı programlar kullanılıyor. Özel yayın yapan kanallarda rezalet var. Masum görünen bu programların jeneriklerinde yer alan bazı isimleri araştırdığımızda karşımıza CIA çıkıyor. Bu programlarda beyinler teslim alınarak yok ediliyor. Televizyon programlarında Hıristiyan propagandası yapılıyor." şeklinde konuştu.
 
STK'lar aracılığı ile Karadeniz Bölgesi'nde bir takım oyunlar oynanmak istendiğini açıklayan Avar, " Karadeniz hedefleri arasında. Çok kısa sürede enerji kaynaklarından dolayı Karadeniz'e el koymak isteyecekler. Burada; Bulgaristan ve Romanya'da ki gibi timlerin dolaştığını göreceksiniz. Yakında bölgedeki hareketliliği fark edeceksiniz. Bu hareketlilik STK'lar tarafından yapılacak. Türk STK'ları üzerinden Kafkasya ya ve Karadeniz üzerinden Sovyet coğrafyasına girmeyi planlıyorlar. Şükürler olsun ki Rusya bunu fark edip tedbirini aldı. Maalesef ülkemizde basında korkunç bir dejenerasyona neden oldular. İstihbarat çalışmaları hızlandı. Türkiye ekonomik bağımsızlığını kaybetme yolunda hızla ilerliyor. Buna bir dur demek gerekiyor. "dedi.
Avar, bir dinleyici tarafından kendisine yöneltilen Orhan Pamuk'un Nobel Ödülü alması yönündeki soruya, " O Pamuk şu yamuk, ben bunlar üzerinde durmuyorum. Adamın 90 silah fabrikası var. Bakü Petrollerinin sahibi. Dünya Barış Ödülü için 1 milyon Euro bağışlıyor. Barış ödülü silah sanayicisinden geliyor. Bizde Nobel deyilince iyi bir şey sanıyoruz." diye konuştu.
Türk gençliğinin ve Türk insanının son derece zeki olduğunu belirten Avar, Türk insanının çok farklı bir hamuru olduğunu ifade edip sözlerini, " Ahmedi Nejat'ın tezlerini Dünya kabul etmek zorunda kalıyorsa, bizimde çarelerimiz var demektir. Bunun için bir arada olmamız lazım. Avrupa da Türklere karşı nefret var. Bizi sevmiyorlar. Bunun için birbirimizi çok severek bir araya gelip çözül yoluna ulaşmamız lazım. Türk halkı çok zeki. Farklı bir hamurumuz var. Oynanan oyunları görüyor fakat sesimizi çıkartamıyoruz." diyerek noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız