1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Karadeniz'de gün batımını hiç böyle görmediniz
Karadeniz'de gün batımını hiç böyle görmediniz

Karadeniz'de gün batımını hiç böyle görmediniz

Bin 461 karenin 59 saniye ile buluşması renkli görüntüler oluşturdu

A+A-

Trabzon'un gün batımında çekilen bin 461 karenin 59 saniye ile buluşması renkli görüntüler oluşturdu.

gunb2.jpg

Trabzonlu fotoğraf sanatçısı ve yönetmen Selman Uzun, 13 farklı günde 7 ayrı açıdan Yoroz, Akçaabat, Söğütlü, Faroz, Değirmendere, Araklı ve Sürmene'den Time Lapse bin 461 fotoğraf karesi ve video çekimleriyle Trabzon'un gün batımını 59 saniyede birleştirdi.

gunb1.jpg

Türkiye'de en iyi gün batımının Doğu Karadeniz'de gerçekleştiğini söyleyen yönetmen Uzun, Haziran ve Eylül tarihleri arası gerçekleşen deniz üstü güneş batımlarının bölge turizmin tanıtımına dikkat çekilmesi için böyle bir video hazırladığını söyledi.

gunb4.jpg

Trabzon’un kurtuluşunun tarihini vurgulamak içinde videoyu bin 461 fotoğraf karesiyle 59 saniyede birleştirdiğini belirten Uzun, bölgenin tanıtımı açısından daha önce yaptığı video çalışmaları yanında bugünlerde Trabzon kuşları adında belgesel çalışması yaptığını söyledi.

gunb3.jpg

Uzun, ilerleyen zamanlarda yeni projesinin Karadeniz’i kapsayacak belgesel filmi hazırlıklarına başladığını kaydetti.

gunb6.jpg

gung5.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum