1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Karadeniz'de yağış beklentisi
Karadeniz'de yağış beklentisi

Karadeniz'de yağış beklentisi

Meteorolojinin D. Karadenizde Cumartesi gününe kadar sağanak geçişler yaşanacağı açıklaması sıcak ve nemden bunalan vatandaşa umut oldu.

A+A-

Türkiye'de, kuraklık nedeniyle barajların suyu çekilirken bu hafta başta Orta ve Doğu Karadeniz ile İç ve Doğu Anadolu illerinde gök gürültülü sağanak yağış beklentisi sevindirici bulundu.
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre; 24 Ağustos'ta Sinop, 22, 23, 24 ve 25 Ağustos'ta Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars illerinde gök gürültülü sağanak yağış beklentisi var. Yine tahminlere göre; Cumartesi gününe kadar değişik günlerde gök gürültülü sağanak yağışa maruz kalacak diğer illerin isimleri şöyle:
"Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Sivas, Iğdır, Van, Erzincan, Tunceli, Ağrı, Yozgat, Çorum, Amasya, Tokat, Kayseri, Malatya, Kahramanmaraş, Nevşehir, Niğde."
Ülkenin güneydoğu, güney ve batı illerinin ise yine hafta boyunca yüksek sıcaklığa maruz kalacak olması ise üzüntüyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız