1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Karadeniz'in ‘Akil’leri Düzce'den Başlıyor
Karadeniz'in ‘Akil’leri Düzce'den Başlıyor

Karadeniz'in ‘Akil’leri Düzce'den Başlıyor

Karadeniz'in akil insanları 15 Nisan Pazartesi günü Düzce’den başlayacak olan ziyaretleri, 15 Haziran’da Artvin’de sona erdirecek.

A+A-

Akil insanlar Karadeniz Komisyonu dün akşam gerçekleştirdiği toplantıda çalışmaya Düzce’den başlama kararı aldı. Aynı gün iki vilayeti ve toplu halde gezeceklerini belirten Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, “Batı’dan Doğu’ya doğru geleceğiz” dedi. 15 Nisan Pazartesi günü Düzce’den başlayacak olan ziyaretler 15 Haziran’da Artvin’de sona erecek.

Akil İnsanlar Karadeniz grubu çalışmalarına 15 Nisan’da başlıyor. Dün akşam saatlerinde biraraya gelen grup üyeleri çalışmaları toplu olarak sürdürme kararı aldı. Buna göre 19 il, toplu halde ziyaret edilecek. Konuyla ilgili KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez pazartesi günü çalışmaya Düzce ve Bolu ile başlayacaklarını söyledi.

Başlangıçta aynı gün 2 vilayeti bitirmeyi planladıklarını kaydeden Hakyemez, “Batı illerimizden Doğu Karadeniz’e doğru geleceğiz. Programlı ziyaretler yapacağız. Sivil Toplum Kuruluşları ile biraraya gelip konuşmalar yapacağız. Bu yönde bazı STK’lar kendilerini ziyaret etmemizi istiyor. Biz kardeş hukukunu anlatacağız. Türkiye’nin birliğini bütünlüğünü anlatacağız” dedi.

Akil İnsanlar Karadeniz ekibi şu isimlerden oluşuyor; Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez (Başkan), Vedat Bilgin (Başkan Vekili), Sekreter: Fatma Benli, Şemsi Bayraktar (TZOB), Kürşat Bumin, Oral Çalışlar, Orhan Gencebay, Yıldıray Oğur, Bendevi Palandöken (TESK) 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum