1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karahan Rize'den aday adayı oldu
Karahan Rize'den aday adayı oldu

Karahan Rize'den aday adayı oldu

Rize Milletvekilliği aday adaylığına bir isim de Pazar'dan eklendi...

A+A-

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı, İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığı ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi GAMER'de uzmanlık görevlerinde bulunan Pazarlı Levent Karahan da Rize Milletvekilliği için aday adayı oldu.

karahan2-002.jpg

Adaylığıyla ilgili olarak açıklama yapan Levent Karahan; “Çocukluk yıllarımdan bu güne acısını, tatlısını bu şehirde yaşamış biri olarak. Rize’ye ülkemize hep hizmet etme hayalleriyle büyüdüm. Çocukluk hayalleri asla unutulmaz ve ben de asla bu hayallerden vazgeçmedim. Rize’m ve ülkem için yapacağımız çok hizmet olduğunu biliyorum. Bu yüzden Türkiye Yüzyılı vizyonu ve hedefleri ile gerçekleştireceğimiz 14 Mayıs seçimleri için halis bir niyet ve samimiyetle memleketimize, ülkemize hizmet etme arzusuyla bu kutlu yola çıkmaya karar verdim. Bundan sonraki sürecimizde, değerli hemşehrilerimin desteğine ve duasına talibim. Rabbim ülkemize, milletimize ve memleketimize hayırlı hizmetler etmekten ayırmasın bizleri. Bu duygularla tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Allah utandırmasın yolumuz açık olsun inşallah. Ayrıca şehrimize, memleketimize ve hemşerilerimize gönül borcumuzu ödeyebilmek adına verdiğimiz bu karara ilişkin olarak desteklerini esirgemeyen, bizi yüreklendiren bütün dostlarımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

karahan1-002.jpg

LEVENT KARAHAN KİMDİR?
1978 yılında Rize’nin Pazar ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Rize’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, Emlak ve Emlak Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliğini bitirdi. Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı, İnsan Kaynakları Uzmanlığı, Dış Ticaret Uzmanlığı ve Bilgisayarlı Muhasebe sertifikası aldı. Ayrıca Atatürk Üniversitesi Sosyoloji ve Anadolu Üniversitesi Adalet bölümüne devam etmekte olan Karahan iyi derecede İngilizce biliyor. Memuriyet hayatına 2000 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğünde başlarken sırasıyla 2010 Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı, 2018 İçişleri Bakanlığı, İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığı ve 2023 İçişleri Bakanlığı, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi GAMER'de uzman olarak görevini yerine getirdi. Levent Karahan, evli ve bir çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum