1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal: Demokrasi yara aldı
Karal: Demokrasi yara aldı

Karal: Demokrasi yara aldı

Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal Türk demokrasisinin yara aldığını öne sürerek, seçimlerde muhalefetin boyunun ölçüsünü alacağını iddia etti.

A+A-

Mustafa BAYRAK - AKP İl başkanı Hasan Karal Yakamoz restoranda Parti il yönetimi, il, ilçe ve belde belediye başkanları ve kadın kolları ile yaptığı toplantının ardından düzenlediği basın toplantısında CHP’ye yüklendi. Karal konuşmasında “Türk demokrasisi adına atılan yarayı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin birinci turundan sonra gördük. CHP’nin Anayasa Mahkemesi’ne başvurmasından sonra Anayasa mahkemesi CHP yi haklı buldu. Demokratik bir ülkede demokratik olmayan bir karar alındı. Biz gelecek seçimleri değil milletin geleceğini düşünerek seçim kararı aldık. Önümüze iki sandık gelecek ve milletimiz onlara enlerini boylarını gösterecektir. Meydana geleni de kaçanı da göreceğiz. Anayasa mahkemesini CHP etki altına alarak millet çatışmaya girecek demiş. İşte zamanı geliyor, sandıkta hesaplaşacağız. Hiç kimse sandıktan kaçamayacak “ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum