1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal: "En büyük ders Rize’den verilmeli"
Karal: "En büyük ders Rize’den verilmeli"

Karal: "En büyük ders Rize’den verilmeli"

İyidere'de toplantıya katılan Rize Milletvekili Hasan Karal, fiili seçim atmosferine girildiğini ve en büyük dersin Rize'den verilmesi gerektiğini söyledi.

A+A-

Rize'nin bir bütün olarak var gücü ile çalışması gerektiğini anlatan Karal, 30 Mart seçimlerinin Türkiye'nin kendi kaderini belirleyeceğini söyleyerek "En büyük ders Rize’den verilmeli. Şu anda Türkiye'yi eski haline getirmek isteyen koalisyon hükümetlerinin girdabına tekrar sokmak isteyen o zihniyet ülkenin başına musallat olmak istiyor. Diğer taraftan biz AK Partililer olarak da Türkiye'de başlatmış olduğumuz bu yatırım hamlelerinin hiç hız kesmeden devam etmesini ve bir dünya ülkesi olma yolunda başlatılmış bu atılımın aksamadan devam edebilmesinin yolunu açacağız. 30 Mart Türk milletinin vereceği çok önemli bir karar günüdür. Eskiye dönüş mü yoksa ileriye doğru devam mı bunun kararını vereceğiz. Ayrıca içeriden ve dışarıdan kurulan bütün komploların hedefinde olan başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bu ülkenin başından indirmek isteyenlere de bir ders verilmelidir. Bu dersi onun baba ocağı Rize'den tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya duyurmalıyız.” dedi.

karal1.20140303104825.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
26 Yorum