1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KARAL KALKANDERE, BAK ARDEŞEN'DE ÇALIŞTI
KARAL KALKANDERE, BAK ARDEŞEN'DE ÇALIŞTI

KARAL KALKANDERE, BAK ARDEŞEN'DE ÇALIŞTI

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, Ardeşen Aşağıdurak Köyü’nde yapımı tamamlanan 3 bin 600 metrelik beton yolun açılışını yaptı. Karal ise Kalkandere'de seçmenle beraberdi:

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, köylerde turizmin ve organik tarımın geliştirilmesi noktasında çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.

bak03-002.jpg

Rize’nin Ardeşen ilçesinde ziyaretlerine devam eden Bak, ilçeye bağlı Aşağıdurak Köyü’nde yapımı tamamlanan 3 bin 600 metrelik beton yolun açılışını yaptı.

bak02-002.jpg

Rize’nin birbirinden eşsiz güzellikler barındırdığını, bu güzelliklerin gerekli altyapıyla birlikte turizme kazandırılacağını ifade eden Bak, organik tarımın geliştirilebilmesi için AK Parti olarak çiftçiye desteklerin devam ettiğini belirtti.

bak01-002.jpg

Köylerde altyapı çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Bak, “Rize’mizde köylere KÖYDES projeleri kapsamında 10 yılda 173 milyon TL yatırım yaptık. Rize’de toplam 677 birimin içme suyu sorunun ortadan kaldırdık. Köy yollarında onarım, betonlama ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kırsal nüfusumuzun daha kaliteli bir yaşam sürmesini sağlamak amacıyla hizmetlerimiz devam edecektir” diye konuştu. 

karal02.jpg

Karal: “Ovit Tüneli’nin Yüzde 70’ini Tamamladık”

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı Rize’nin Kalkandere ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, vatandaşlara Rize’nin Ovit Tüneli’yle birlikte iç bölgelerin bir kapısı konumuna geleceğini söyledi.

karal01.jpg

"167 YILLIK RÜYA GERÇEKLEŞİYOR”

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Kalkandere’de yapmış olduğu konuşmada, Ovit Yolu güzergâhının önemine değinerek, “Önümüzdeki yıllarda bu güzergâh Türkiye’nin en işlek yollarından bir tanesi olacaktır. Karadeniz’in doğuya, güneydoğuya, Kafkaslara, Suriye, Irak, Filistin, Ürdün, Lübnan’a olan bağlantısı bu yol üzerinden olacaktır. Bu eser 167 yıllık hayalin bir ürünüdür. Osmanlı’nın son padişahlarından Abdülmecit Han’ın “Karadeniz’in iç bölgelerle bağlantısı ancak Ovit’le kaimdir” dediği ama hiç kimsenin cesaret edemediği bu eseri, vatandaşlarımızın bizim arkamızdaki dik duruşuyla beraber başlattık ve projenin 3’te 2’lik bölümünü tamamladık. Ovit Tüneli’nin yüzde 70’ini tamamladık. Bu, dünyanın en büyük ikinci tünel projesidir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum