1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal’dan kandil’e sert tepki
Karal’dan kandil’e sert tepki

Karal’dan kandil’e sert tepki

Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan İl Yönetim Kurulu üyesi Avukat Seher Kandil’e Rize İl Başkanı Hasan Karal’dan sert tepki geldi.

A+A-

Dilek ASLAN - Basın mensuplarına açıklama yapan Karal, herkesin adaylığını açıklayabileceğini ancak bunun da bir nezaket ölçüsü olduğunu belirterek, “Sırf aday oldum diye aday olunmaz. İstişare etmek gerekiyor. Ben dahi şu anda teşkilatlarımı dolaşıyor, fikirlerini alıyorum. İl ve ilçe yönetimimin, kadın-gençlik kollarımın görüşünü alıyorum. En sonunda da genel başkanımızın görüşünü alacağım. Rize bir Manisa bir İzmir bir Konya değildir. Rize Başbakan’ın memleketidir. Bu nedenle danışmadan, istişare etmeden, görüşmeden olmaz. Elbette herkes kendi demokratik hakkını kullanıp adayım diyebilir. Bundan daha doğal bir şey de olamaz. Bizim kendi iç prensiplerimiz, teşkilatçılık anlayışımız ve siyasete bakış açımız budur. Parti içerisindeki her hangi bir arkadaşımızın böyle bir niyeti olduğunda istişare ettikten sonra değerlendirme yapması gerekir diye düşünüyorum.
Ben Sayın Seher Kandil’in aday adayı olduğunu basından öğrendim. Temenni ederdim ki il başkanı olarak bizimle bir görüş alış verişinde bulunsaydılar. Benim kendilerine gösterdiğim nezaketi onlar da bize göstermiş olsalardı keşke, Ama bu demek değildir ki illa da sorması gerekiyor. Herkesin doğal hakkıdır. Ama siyasi nezaket gereği sorulmasını beklerdik” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum