1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal'a eski dost öfkesi
Karal'a eski dost öfkesi

Karal'a eski dost öfkesi

Kendirli Beldesinde seçim startı veren Saadet Partisi, Ak Parti’ye “Davasını satanlar” suçlaması yaparken Hasan Karal'a da göndermelerde bulundu.

A+A-

Dilek ASLAN - Saadet Partisi Kendirli’den Ak Parti’ye ağır suçlamalar yaptı. 10 gün önce Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal’ın seçim startının verildiği Kendirli’de söylediği, “Kendirli denince akla zulme karşı başkaldırma gelir. Kim hangi surette iktidar nimetini sunarsa sunsun bildiği doğrudan vazgeçmeyen bir belde olarak aklımızda kalmıştır” sözlerine atıfta bulunan Kendirli’nin Saadet Partili Belediye Başkanı Salih Uzun, “Bütün bunları bildiğin halde neden Sayın Karal yine Kendirli’ye gelip seçim rüşveti teklif ediyorsun? Sayın Karal bilmen lazım ki Kendirli halkı zulme karşı size destek vermeyecektir. Kendirli halkı Filistin’in 40 milletvekili hapiste tutulurken, 2 tane İsrail askerinin serbest bırakılması için çalışan Sayın Erdoğan’a destek vermeyecektir. Kendirli halkı, Irak’ta binlerce Müslüman ölürken, İngilizlerin daha fazla nasıl Müslüman askeri öldürebiliriz diye strateji araştırması yapan ve İran karasularını ihlal ettiği için gözaltına alınan askerlerinin kurtulması için çalışan bu hükümete onun hesabını soracaktır” dedi.

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Cemil Çolak ise yaptığı konuşmada, “Kendirli bizim onurumuzdur. Hiçbir zaman bizi yanıltmamıştır. Bu hükümetin Dış İşleri Bakanı bir açıklama yaptı ve İslami partilerden hoşlanmıyorum dedi. Evet, onlar İslami partilerden de İslam’ı yaşayanlardan da hoşlanmazlar. Onlar sürekli Hıristiyan demokrat Partilerle ilişki kurarlar. Kendirli bunun bilincindedir ve asla AKP’ye destek vermeyecektir. Sadece bu da değil. Ak Parti hükümeti üreticiye, işçiye, memura hiçbir şey vermedi. Bizim çaya 11 ayda verdiğimiz zammı bu hükümet 5 yılda veremedi. Bu halde mi vatandaştan oy istiyorlar?” dedi.
Kendirli, davasını satanların kalesi olmayacak!”
Saadet Partisi Kendirli seçim karargâhının açılışında son konuşmayı yapan Araklı Belediye Başkanı Ümit Çebi de bu seçimin ülke için kurtuluş savaşı olduğunu iddia ederek, “Kendirli, davasını satanların kalesi olmayacak. Kendirli davasının liderine ihanet edenlerin kalesi olmadı, olmayacak” dedi.
Çebi bir kısım medya olarak tanımladığı basın grubuna da çatarak, “Bu medyaya bakarak moralinizi bozmayın. Bu medya Milli Görüşe hiçbir zaman yer vermemiş. O her zaman dönekleri, dalkavukları, yalakaları, vefasızları, davasına sadık olmayanları sever. Seni sevmez.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum