1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal'dan Rize Erzurum yolu vaadi
Karal'dan Rize Erzurum yolu vaadi

Karal'dan Rize Erzurum yolu vaadi

AK Parti Rize milletvekili adayı Hasan Karal, Rize-Erzurum kara yolunu Doğu Anadolu'ya açılan en önemli kapı yapacaklarını söyledi.

A+A-

Seçim çalışmaları çerçevesinde Rize'nin İkizdere ilçesinde partilileriyle bir araya gelen Karal, seçimler öncesinde büyük bir mücadeleye girdiklerini söyledi.
İktidarları süresince önemli işler yaptıklarını, bunların devamını getirmek istediklerini ifade eden Karal, ''Çalışmalarımızı, Başbakanımızın talimatlarıyla sürdürüp sizlere en iyi hizmeti vereceğiz. Rize-Erzurum kara yolunu, Doğu Anadolu'ya açılan en önemli kapı yapacağız'' dedi.

Partilerinin Rize'den 3 milletvekili çıkarması gerektiğini dile getiren Karal, ''Bağımsız bir milletvekilinin yapacağı işleri siz kamuoyuna bırakıyorum. Bağımsız seçilecek vekilden etkili hizmet beklenemez. Rize'yi ilk seçimde yaptığımız gibi 3-0 yapmalıyız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum