1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karanlık tünellere yine florasan!
Karanlık tünellere yine florasan!

Karanlık tünellere yine florasan!

Rize'de tünele aydınlatma için takılan ve Başbakan Erdoğan'ın Rize gezisinde kızması nedeniyle sökülen florasan lambalar tekrar yerine takıldı.

A+A-

Karadeniz Sahil Yolu yol yapım çalışmaları kapsamında Rize'nin İyidere ilçesindeki tünele geçici aydınlatma için takılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son Rize gezisinde kızması nedeniyle sökülen florasan lambalar tekrar yerine takıldı.
Gazetecilerin soruları üzerine açıklama yapan Karayolları 103. Şube Şefi Hakan Dahil, Karadeniz Sahil Yolu'nun Espiye-Sarp arasındaki yapımı tamamlanan veya devam eden tünellerin elektrik, elektronik, elektro mekanik ve çeşitli kontrol sistemleri işine ait ihalenin yapıldığını söyledi. İhaleyi alan firmanın kesinleşmediğini ve tekliflerin incelendiğini ifade eden Şube Şefi Dahil, ''Bu nedenle henüz çalışmalar başlamadı. Sayın Başbakanımız Rize gezisi ziyaretinde İyidere Saraayköy tünelindeki aydınlatma nedeni ile kızdığı için florasan lambaları sökmüştük. Florasanlar yansın diye yeniden bir karar aldık. Mevcut karanlığı biraz azaltalım istedik. Yol florasanlı olarak kalmayacak. Mevcut proje yapılana kadar bir sıkıntı olmasın diye geçen sürede florasanları tekrar yaktırdık.'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum