1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karayolları köstebek yuvası İZLE
Karayolları köstebek yuvası İZLE

Karayolları köstebek yuvası İZLE

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde meydana gelen kaza, karayollarındaki köstebek yuvaları ve bunların sebep olduğu kazaları bir kere daha gündeme taşıdı.

A+A-

Rize'nin Çayeli İlçesi Kaptanpaşa yolu Seslidere mevkiinde, taş kamyonu yoldaki kasislerden kurtulmak isterken devrildi.
Onlarca ağır tonajlı araçların kullandığı güzergahtaki sorunların çözüme kavuşmaması sürücülerin tepkisini çekerken bugün yaşanan kaza tehlikenin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Mevcut yolun çok virajlı ve kasislerle dolu olması sebebiyle sürücüler hemen her gün büyük tehlikeler atlatıyor.


Karayolları yetkililerine seslerini duyurmaya çalışan şoförler “Ağır tonajlı araçlarla bu yolda risk altında iş yapmaya çalışıyoruz” diyerek güzergahta can pazarı yaşandığına dikkat çektiler. Şoförler, “Hem milli servet gidiyor hem de can güvenliğimiz yok. Yetkililer bir an evvel bu soruna el atsın. Başka kazalar yaşanmasın” şeklinde konuştular.
Devrilen kamyonunda en az 5-6 milyarlık bir masraf oluştuğunu kaydeden Yıldırım Beyazıt Köseoğlu ise, kasislerden kurtulmak isterken aracın devrildiğini belirterek “Yol köstebek yuvası gibi, yetkililer sesimizi duysun” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum