1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karayoluna yama yapılıyor
Karayoluna yama yapılıyor

Karayoluna yama yapılıyor

Kış şartları dolayısıyla yıpranma neticesinde köstebek yuvasına dönen Pazar'daki şehiriçi geçiş, karayolları ekibi tarafından yamanmaya başladı.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar’da yıpranan ve köstebek yuvasına dönen karayolu için yama çalışmalarına başlandı. Şehir içi geçiş güzergâhı başta olmak üzere yolun tamamında başlatılan çalışmalarla kış aylarında yağış nedeniyle hasar gören bölgeler kapatılıyor. Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmaları memnunlukla karşılayan şoför esnafı ise, “Yeni sahil yolu devreye girdikten sonra şehir içi geçişler biraz daha rahatladı.

 Ancak özellikle minibüsçü esnafı sürekli bu güzergâhı kullanıyor. Yolun mevcut durumu hiç de iç açıcı değildi. Konuya duyarlılık gösteren karayolları ekibine teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız