1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kardan adam şenlikleri başladı
Kardan adam şenlikleri başladı

Kardan adam şenlikleri başladı

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası'nda düzenlenen 3. Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenliği başladı. Final ise pazar günü...

A+A-

Çamlıhemşin Doğa Sporları Kulübünce (ÇADOSK) düzenlenen şenlik hazırlıkları kapsamında, şenlik alanında kardan tüneller yapıldı, şenlik alanı düzenlendi.




26960
Çamlıhemşin Kaymakamı İsmail Çiçek, burada yaptığı açıklamada, Ayder'in bir turizm cenneti olduğunu belirterek, ''Yaylamızda yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de çeşitli etkinlikler yapmalıyız. Böylece yaylamızdaki hareketliliği artırmalıyız. Yaylamızdaki turizm potansiyelini iyi değerlendirmeliyiz. Bu nedenle bu tür etkinlikler yapmak önemli'' dedi.
26961
Şenlikte daha sonra katılımcılar serbest olarak eğlendi. Bazı katılımcılar horon oynarken, bazıları da naylon ve lastiklerle kaydılar.
26962

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum