1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Kardan sebep cenaze bekliyor!
Kardan sebep cenaze bekliyor!

Kardan sebep cenaze bekliyor!

Artvin’in Yusufeli İlçesi’nde vefat eden bir vatandaşın cenazesi köy yolunun kapalı olması sebebiyle 6 gündür ilçe merkezinde bekletiliyor.

A+A-

Artvin’in Yusufeli İlçesi’nde 15 Ocak’tan beri etkili olan kar yağışı sebebiyle kapanan 43 köy yolundan 23’ü açıldı, 20’sinde ise çalışmalar devam ediyor. Yüksek kesimlerde yer yer 2 metreye ulaşan kar kalınlığı yol açma çalışmalarını aksatıyor.
Demirdöven Köyü’nün yolunu açmak için ilçedeki tüm imkanlar seferber edilirken, henüz köye ulaşılamaması sebebiyle cenaze sahipleri sıkıntı yaşıyor. Cenazelerini köye götürümediklerini ifade eden vatandaşlar, yolun açılmasını bekliyor. İş makinalarının zaman zaman tehlike atlattığı çalışmaların yapıldığı mevkiye giden AK Parti İlçe Başkanı Aydın Şahin, çalışanlara, ilçede bir cenazenin bekletildiğini belirterek, yolun açılmasını istedi. Köy Hizmetleri Ekip Şefi, Ali Çakmakçı ise “Arktadaşlarımız 5 gündür geceli gündüzlü çalışıyor. Yol yarın açılabilir.
Öte yandan ilçede 6 gündür bekletilen Ziya Taş’ın cenazesi yolun açılmasıyla köye götürülecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız