1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kartal: "İstediğimiz oyun sistemini oturtamadık"
Kartal: "İstediğimiz oyun sistemini oturtamadık"

Kartal: "İstediğimiz oyun sistemini oturtamadık"

Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligdeki durumlarını değerlendirdi.

A+A-

Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, istedikleri oyun sistemini tam oturtamadıklarını belirterek, "Trabzon takımı Avrupa kupasında ve Türkiye Lig'indeki hedefleri belli ama bizim de geçen haftaki mağlubiyetimizden dolayı bunu nasıl telafi edeceğiz diye oyuncularımızla bir toplantı yaptık. Tekrardan bir dönüş maçımız olabilir bu Karadeniz derbisi. Biz kendi evimizde taraftarımız önünde burada taraftarlarımıza camiamıza yakışır bir şekilde maça çıkacağız ve buradan inşallah hep birlikte taraftarımızın, medyamızın, sizlerin de desteği ile bize vereceğiniz moral ile sahada futbolcularım bizler teknik ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp bu maçtan güzel sonuçlarla ayrılıp maçımızı gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

kartalismail.jpg

"Biz ilk 6 haftada iki üç puanımız daha olmasını bekliyorduk." ifadelerini kullanan tecrübeli teknik adam, "Sekiz puan değil de on, on bir puan olabilirdi; olmadı. Bu bizim bir kaybımız. Ligin genel değerlendirmesine bakarsak bana göre hala bir çok takımın sıkıntıları var ve birçok takımın içerisinde de bireysel anlamda da bazı oyuncular hala beklentilerin altında kaldı. Oyun sistemini daha tam oturtamadık. Bu da yavaş yavaş olacak zamanla olacak birden bire olmuyor. Bugün siz de görüyorsunuz Beşiktaş, Galatasaray bunlar şampiyonluğa oynayan takımlar. Başakşehir bizi yendi hala aynı puandayız. O kadar güçlü kadrosu olmasına rağmen bu sene ilave edilen oyuncular aralarına katılmasına rağmen bizi yendiler tamam ama hala sekizer puandayız herkesin kendisine göre sıkıntısı var doğru söylemek gerekirse bizde daha tam anlamıyla oyun planımızı oturtamadık ama zamanla oturtacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum