1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. KARTAL, MAĞLUBİYETİN KILIFINI BULDU!
KARTAL, MAĞLUBİYETİN KILIFINI BULDU!

KARTAL, MAĞLUBİYETİN KILIFINI BULDU!

Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, mağlubiyet sonrası, "İstediğimiz oyuncular vardı, olmadı, getiremedik. İkinci bir Vedat Muriç yok elimde" dedi.

A+A-

Süper Lig’in 5. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’ne 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, evlerinde beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını dile getirdi.

Tüm istatistik verilerinde takımının üstün olmasına rağmen galip gelemediklerini belirten Kartal “Hızlı hücumlar yaparak gol attığını biliyorduk, bunun için de hafta içi iyi çalışmıştık. Sonuçta maça da bunu bilerek biraz dengeli başladık. Art arda yediğimiz 2 golden sonra 2. yarıya hamle yaparak başladık. Yaptığımız hamlelerle rakibe daha fazla baskı kurduk. Daha mücadeleci, en azından gol atıp maçı çevirmek istedik. Oyun ve mücadele anlamında bunu başardık. Baştan sona kadar oyunun istatistiklerine baktım. Oyunun kontrolü tamamen bizde ama sonuçta futbol böyle bir şey. Rakip de 2. golü attıktan sonra daha çok kapandı. Olmadı, evimizde kaybettik, beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Onun için üzgünüz” şeklinde konuştu.

Rizespor taraftarının Scepovic‘e tepki göstermesini doğru bulmadığını dile getiren başarılı çalıştırıcı, “Vedat Muriç gibi bir futbolcu bulamazsınız. Muriç’i almaya kalktığınız zaman bunun şartlarını, maliyetlerini insanların iyi bilmesi lazım. Kulübümüzün tamamen bütçesini, ekonomisini düşünerek böyle bir oyuncu alabildik. İstediğimiz oyuncular vardı, olmadı, getiremedik. Elimizdeki oyunculara herkesin destek olması lazım. İkinci bir Vedat Muriç yok elimde” ifadelerini kullandı.

Gazişehir Gaziantep cephesi

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica ise Rizespor’un tribünleri arkasına alarak 1 kişi daha fazla oynadığını, karşılaşmanın kendileri için Beşiktaş maçından daha zor olduğunu dile getirdi.

Çok iyi bir takımla oynadıklarını söyleyen Sumudica, "Rakibimiz çok zor gol yiyen bir takımdı. Sahaya çok yakın tribünler, ev sahibi taraftarı arkasına alarak 1 kişi fazla oynuyordu. Beşiktaş maçından daha zor oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bilmiyorum kaç takım burada kazanabilir ama gerçekten çok zor bir tribün önünde oynadık. Bizim için çok önemli bir galibiyetti. 2 maçta 6 puan aldık. Rüyadan uyanmamız gerekiyor. Bu ligde hayal kurarsanız hiç bir şey alamazsınız. Haftanın ortasında bir kupa maçımız var. İki maçı da kazanmamız gerekiyor. Kolay olmayacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum