1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kartal'dan hakeme sitem
Kartal'dan hakeme sitem

Kartal'dan hakeme sitem

Rizespor ile Beşiktaş arasındaki maç konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sona ererken maçın ardından her iki takım hocasından değerlendirmeler geldi:

A+A-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Karal, evlerinde Beşiktaş’tan aldıkları 2-1’lik mağlubiyetin ardından, müsabakanın hakkının beraberlik olduğunu ve mağlubiyeti hak etmediklerini ifade etti. Beşiktaş Teknik Direktör Sergen Yalçın ise Beşiktaş’taki ilk maçında kazanmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi...

bjk4-003.jpg

Süper Lig’in 20. haftasında Çaykur Rizespor evinde Beşikaş’ı konuk etti. Mücadele Beşiktaş’ın 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor’un Teknik Adamı İsmail Kartal, söz konusu müsabakada mağlubiyeti hak etmediklerini belirtti.

kartal-003.jpg

Kartal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Hafta içi gerçekten çok iyi hazırlanmıştık. Özellikle ikinci yarı rakibin pas yapmasını engellemek için oyunu dengeledik. İki tane yüzde yüz pozisyona girdik. Beşiktaş’a gollerin dışında pozisyon vermedik. Maçı çevirmek için çok uğraştık ama olmadı. Maç başından beri hakem bütün takdiri haklarını onlardan yana kullandı. Bugün bu mağlubiyeti biz hak etmedik. Objektif konuşursak bugün bu maç beraberliği hakkediyordu. Beşiktaş’ı tebrik ederiz. Taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapıp yolumuza devam edeceğiz. Maç başından beri hakem bütün takdiri haklarını onlardan yana kullandı. Bugün bu mağlubiyeti biz hak etmedik. Objektif konuşursak bugün bu maç beraberliği hak ediyordu.”

sergen2-001.jpg


Sergen Yalçın da bu maçı kazanmanın önemine vurgu yaptı ve aldıkları sorumlulukların farkında olduklarını belirterek, "Bugün için kazanmak çok önemliydi. Aldığımız sorumluluğun farkındayız. Üzerimizdeki sorumluluğun önemini biliyoruz. Kazanarak iyi adım atmış olduk. Kötü gidişat için bir hamle yapmış olduk. Çok mutluyuz. İyi bir mücadele gösterdik. İlk yarı tamamen bizim kontrolümüzden geçti. Yüzdeliklerimiz çok yüksekti, golü de bulduk ama şanssız bir gol yedik. İkinci yarı Rizespor bizden iyi başladı. Oyunun sonunda bulduğumuz gol bizi hayata döndürdü. Umarım bundan sonraki süreç hem bizim adımıza hem camiam adına çok daha iyi ve güzel olur. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah çok daha iyi olur. Kalan haftalar için yorum yapmak şu anda zor. Güvenimizin yerine gelmesi için maç kazanmak istiyoruz” dedi.

bjk1-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız