1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KASA HAMSİ 150 TL!
KASA HAMSİ 150 TL!

KASA HAMSİ 150 TL!

Rize'de palamut bolluğu ile başlayan sezon hamsinin yüzleri güldürmesi ile devam ediyor. Kasası 150 TL'den satılan hamsinin kilosu 10 TL'ye geliyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Sezona palamut balığını bolluğu ile bereketli başlayan Karadenizli balıkçıların ağları şimdi ise hamsilerle yüzleri güldürüyor.

faik2.jpg

İlerleyen günlerde hamsinin biraz daha etli olmasını beklediklerini ifade eden Faik Yılmaz isimli balıkçı esnafı “Hamsi Rize ve çevresinde tutuluyor. Şimdilik irili ufaklı hamsiler var ama inşallah ilerleyen günler de daha da güzel olacak. Fiyatlar 20 TL’ye kadar indi. Vatandaş da memnun” şeklinde konuştu.

hams3-031.jpg

KASA HAMSİ 150 TL!

Kasa işi satışlarda ise hamsinin kilosu 10 TL'ye kadar iniyor. Balıkçı esnafı Mustafa Murat Kurt, hamside sezonun en uygun vakti olduğunu ifade ederek. "Kilo olarak 20 TL'den satıyoruz. Kasa alımlarında 150 TL. 1 kasa hamsi en az 15 kilo geliyor. Bu da kilogram fiyatını 10 TL'ye indiriyor. Şimdi kasa hamsi almanın tam zamanı. Bu fiyatların daha da aşağı inmesi mümkün değil" diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum