1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KASTOB'dan Karadeniz Şenliği
KASTOB'dan Karadeniz Şenliği

KASTOB'dan Karadeniz Şenliği

Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (KASTOB)'dan yapılan açıklamada 17 Ağustos- Eylül tarihlerinde şenlik düzenleneceği duyuruldu.

A+A-

Kısa adı KASTOB olan Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu, 17 Ağustos – 2 Eylül 2007 tarihleri arasında İstanbul Kadıköy Meydanında 4. Karadeniz Haftası ve Şöleni adı altında etkinlikler tertip edeceklerini duyurarak, Karadeniz’in tanıtımına katkı yapmak isteyen herkesin etkinliklere davetli olduklarını duyurdu.
KASTOB Genel Başkanı Hasan EKŞİ tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında Karadeniz kültürünü tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenlendiği vurgulanarak, “Karadeniz Bölgesinin, kültürünü ve insanını tanıtmanın yanı sıra, bölgemizin kalkınması, tanınması ve her şekilde gelişmesi için sosyal altyapı oluşturmak maksadıyla kurulan Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (KASTOB), Türkiye çapındaki ilçe, belde, köy ve aile dernekleriyle vakıfların bir araya gelmesiyle oluşmuş bir birliktir. Merkezi İstanbul’da olan KASTOB, Karadeniz’i tanıtmak için çok çeşitli faaliyetlerde bulunmaktadır.
Bu faaliyetlerin en önemlilerinden birisi olan ‘4. Karadeniz Haftası ve Şöleni’ etkinlikleri 3 seneden beri İstanbul’un çeşitli meydanlarında yapılmaktadır. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen şenlikler 17 Ağustos – 2 Eylül 2007 tarihleri arasında Kadıköy İskele Meydanında gerçekleştirilecektir. Karadeniz’in kültürünü, yemeklerini, müziğini, ilçelerini ve en önemlisi insanlarını diğer insanlarımıza anlatmak, tanıtmak üzere kurulmuş onlarca stant ile fevkalade güzel bir şekilde yapılacaktır. Çeşitli yerel sanatçıların da renk katacağı bu şölenimize bütün halkımızı davet ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız