1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Katık Döner, 55. şubesini Pazar'da açtı
Katık Döner, 55. şubesini Pazar'da açtı

Katık Döner, 55. şubesini Pazar'da açtı

Katık Döner zincir mağazalarının 55'incisi, Pazar ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar İlçesi Bulvar Caddesinde kurulan döner firmasının şubesi, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, işletmeci İlker Güner ve firma sahibi İsa Çoban’ın katılımıyla açıldı.

doner1-002.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa açılışta yaptığı açıklamada, “Çok nezih bir iş yeri. İnşallah pandemiden de bir an önce kurtarırız. Daha güzel kazançlar olacak. Hem istihdama da daha fazla katkı sunacak. Kendilerine hayırlı işler diliyorum.” dedi.

doner3-002.jpg

AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız da Pazar’da nezih bir mekanın hizmete girmesinden memnun olduklarını ifade ederek, “Bu tarz nezih mekanların hizmete açılması bizim açımızdan da önemli. Hem ekonomik hareketlilik hem de istihdam açısından bakarsak memnuniyet verici. İşletme sahiplerini kutluyor hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

oner4.jpg

Firma Sahibi İsa Çoban ise Türkiye’de 55. Şubeyi Pazar’da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Genelde biz öğrenci kitlesine hitap ediyoruz. Doyurucu bir menümüz var. Hatay usulü katık döner. Bu bizim meşhur lavaşımız, dönerimiz ile vatandaşımıza hizmet sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

doner2-002.jpg

doner5.jpg

doner6.jpg

doner7.jpg

..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum