1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kayıhan, listesini yönetime sundu
Kayıhan, listesini yönetime sundu

Kayıhan, listesini yönetime sundu

Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, geçmişte yaşanan transfer hatalarının tekrarlanmaması için alternatifli bir transfer listesi oluşturduğunu söyledi.

A+A-

Yeşil-Mavili takımın Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, sağlam temeller üstüne yeni bir takım inşa edeceklerini söyledi.

Geçmişte yaşanan transfer hatalarının tekrarlanmaması için gereken hassasiyeti gösterdiğinin altını çizen Kayıhan, “Transfer listemi alternatifli olarak yönetim kuruluna sundum. Listemde olan her isim futbol kalitesi ve yeteneğinin yanı sıra, kişiliği, yaşamı ve uyumu ile seçilmiştir. Tecrübeli ve genç isimleri örtüştürerek Rizespor’un omurgasını çok iyi oluşturacağız. Omurgayı kaleden başlayarak; defans, orta saha ve forvet hattıyla oluşturup bunların yanına serpişecek futbolcularla kadromuz şekillenecek. Öncelikle alacağımız kale, defans, orta saha ve forvetle omurgayı çizeceğiz” dedi.

Rizespor’un yeni kadrosunun farklı ve aykırı olacağının da altını çizen Kayıhan, “Başarının yolu takım olmakla geçer. Kazandığında sevinen, kaybettiğinde üzülen ve kaybetmenin acısını yaşayan futbolculardan kurulu bir takımı olacak. Bu benim ve Rizespor’un ana felsefesidir. Atacağımız temellerin üstüne inşaatı kusursuz bir şekilde yapmaya özen göstereceğiz. Şu an temelleri atmaya başladık, binanın ne kadar sağlam olacağını herkes görecek. Tabi bunu Rizespor’un bütçesine ve ekonomisine uygun olarak yapacağız. Ben hırslıyım ve başarıya açım. Taraftarımızın gönlü rahat olsun. Rizespor hak ettiği yere çıkacaktır. Kimsenin bundan kuşkusu olmasın” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum