1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kayıhan: 'Maçta 2 rakibimiz vardı!'
Kayıhan: 'Maçta 2 rakibimiz vardı!'

Kayıhan: 'Maçta 2 rakibimiz vardı!'

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, maçta iki rakipleri olduğunu söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rizespor Teknik Patronu Ümit Kayıhan, teknik direktör değiştiren takımların ilk haftalarda hep başarılı olduklarının altını çizerek, "Onun için bizim bugün iki rakibimiz vardı. Birisi Giresunspor diğeri Bahri Kaya'lı Giresunspor. O takım iyi oynayacaktı. İyi konsantre olacaktı. Öncelikle bunun önlemini aldık. Bana göre bugün takımımız çok iyi savaştı. İlk yarı gol pozisyonlarımız vardı. Ama devreye önde girdik. İkinci yarıya da önce başladık" dedi.

Kayıhan, açıklamasından sonra Gana asıllı futbolcu Clement'in yaptığı açıklamada Clement ile gazeteciler arasında İngilizce tercümanlık yaptı.

Kayıhan, Clement'in kendisini öven sözlerini tercüme ederken "Yalakalık yapma bana" şeklinde cevapladı. Diyalog gülüşmelere neden oldu.

Maçın sonucunu belirleyen golün sahibi İlyas ise yaptığı açıklamada, "Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Geçtiğimiz hafta kötü bir skor aldık. Ama bu hafta tamamen o maçı unuttuğumuzu sahadaki oyunumuzla gösterdik. Rakibin pozisyonu yok denecek kadar az" diye konuştu.

Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise açıklamasında üzgün olduklarını kaydederek "Bizim için skor anlamında üzücü bir gece oldu. Biz bu maça çok kısa sürede çok iyi hazırlanmıştık. İlk deplasman maçımızda kazanarak evimize dönmek istiyorduk. Rize adına çok güzel bir goldü. Ama bizim yemememiz gereken bir goldü. Üzgünüz" şeklinde konuştu.

Giresunsporlu futbolcu Volkan ise kazanmaları gereken bir maçı talihsiz bir şekilde kaybettiklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum