1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaymakam Güney'e ziyaretçi akını
Kaymakam Güney'e ziyaretçi akını

Kaymakam Güney'e ziyaretçi akını

Pazar Kaymakamlığı’na atanan ve dün göreve başlayan Ümit Hüseyin Güney, ilçedeki sivil toplum kuruluşları tarafından ziyaretçi akınına uğradı.

A+A-

Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri, başarı dileklerinde bulundular.

Karşılıklı tanışma şeklinde geçen ziyarette Pazar’ın tarihi kent misyonu ve şehir yapısı konuşuldu.
23310
Kaymakam Güney, şehrin yabancısı olmadığını ve birlikte yapılacak çalışmalarla güzel işlerin başarılabileceğine dikkat çekti.
23309
Pazar Kaymakamlığı’na atanan Ümit Hüseyin Güney'i makamında ziyaret eden Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgut Sağbaş ile yönetim kurulu üyeleri de, hayırlı olsun dileklerini ileterek başarı dilediler.
23311
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney de, Pazar’ın bölgede gerek köklü esnaf geleneği ve gerekse kültürel anlamdaki saygın duruşuyla önemli bir kent olduğuna vurgu yaparak, gelecek günlerde çok güzel çalışmalar yapılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum