1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Kaza ailece kaderleriymiş
Kaza ailece kaderleriymiş

Kaza ailece kaderleriymiş

Anne, dede, nine ve torun hep aynı noktada trafik kazasına uğradı. Trabzonspor’un sevilen ismi Gökhan'ın hazin hikâyesi herkesin yüreğini dağlayacak.

A+A-

Önce büyükler ezildi
TS Clup çalışanı Gökhan Sarımehmet’in kamyon altında kalarak can verdiği Yomra merkez trafik ışıkları bölgesinde, daha önce annesinin, anneannesinin ve büyükbabasının da kaza geçirdikleri ortaya çıktı. Her üç kişinin de Gökhan ile aynı noktada kazaya uğradığı, annesinin ayağının kırıldığı, anneannesinin ağır yaralı kurtulduğu, Gökhan’ın büyükbabasını ise burada kaybettiği öğrenildi.

Bu acılar unutulmaz
Hazin hikaye şöyle gelişti.

1980 yılıydı. Büyükbaba Seyyid Sarımehmet, Gökhan’ın hayatını kaybettiği noktada karşıya geçerken kamyon altında kalarak öldü. 2006’da, bu kez annesi Gönül Sarımehmet ve anneannesi Fatma Uzlu’ya birlikte kamyon çarptı. Yine Gökhan’ın feci şekilde can verdiği yaya geçidiydi. Burada da annenin ayağı kırıldı, anneanne çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaralandı.


Aşkın cenazesi var
Ve 2007’nin 7 Ağustos’u. TS Clup çalışanı Gökhan Sarımehmet, Meydan’daki işine gelmek üzere evden çıktıktan sonra aynı yerde yoldan karşıya geçerken bir kamyonun altında kaldı.

30 yaşında, yeni nişanlı fidan gibi bir delikanlı canavara kurban gitti. Daha önce Gökhan; annesinin, anneannesinin ve dedesinin acılarıyla sarsılmıştı. Dün de Sarımehmet ailesi Gökhan’ın derin acısıyla yürekten yandı. (Hakan DEĞİRMENCİ-ÖZEL)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız