1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaza mı geçirdi, yaşıyor mu?
Kaza mı geçirdi, yaşıyor mu?

Kaza mı geçirdi, yaşıyor mu?

Rize’de yaşayan Öztürk ailesi 10 yıldır çözülemeyen bir olayın arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor

A+A-

Rize’de yaşayan Yaşar Öztürk, 10 yıl önce kaybolan babası Lokman Öztürk’ü arıyor. Babasının faili meçhul bir cinayete kurban gittiği yönünde dedikodular olduğunu ifade eden Öztürk, ‘olay aydınlatılmalı’ dedi.

Rize’de yaşayan Öztürk ailesi 10 yıldır çözülemeyen bir olayın arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor.

Yaşar Öztürk, babası Lokman Öztürk’ün 10 yıl önce kaybolduğunu ve o tarihten bu yana bir haber alamadıklarını söyledi.

Babasının bir cinayete kurban gitmiş olabileceği yönünde endişeleri bulunduğunu ifade eden Öztürk, “Babamla 2001 yılında otobüsümüzle Erzurum’a gittik. Yolcu az olduğu için İspir’e olan seferimizi iptal ettik. Babam bana ‘sen İspir’e git, ben burada kalacağım’ dedi ve otobüsü alarak bakımı için sanayiye gitti. Babam sanayideki işini bitirdikten sonra terminale geldi. ‘Ben de seninle geleyim. Beni İspir’den çağırdılar’ dedi ve bizden sonraki saatte kalkan otobüsle beraberce İspir’e geldik. Babamın kendisine ait taksisi ile eve gittik. Babam bir saat sonra evden çıkarak çarşıya gitti. O saatten sonra kendisinden haber alamadık. Sabah taksiyi Çoruh nehrine sürüklenmiş halde bulduk. Arabayı sudan çıkardıktan sonra babam arabada yoktu. 2 ay gibi uzun bir zaman Çoruh nehrinde aradığımız halde hiçbir iz bulamadık. Babamın öldürülüp gömüldüğü gibi dedikodular oldu. ‘Borcu varmış, kaçtı’ dediler ama babamın bir düşmanı olmadığı gibi borcu da yoktu. Aradan 10 yıl geçmesine rağmen bu dedikodular halen devam ediyor. Ben şahsen babamın ölümünden şüpheliyim. Ama her hangi bir delil olmadığından bir şey ispat edemiyorum. Bu bir faili meçhul cinayet gibi bir olay mı oldu?” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız