1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kazada kaybolan cesetler bulundu
Kazada kaybolan cesetler bulundu

Kazada kaybolan cesetler bulundu

Rize'de gece dereye uçan aracın içerisindeki üç kişiden derenin sularına kapılarak kaybolan iki kişi bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rize'de gece dereye uçan aracın içerisindeki üç kişiden ikisi derenin sularına kapılarak kayboldu. Kayıp iki kişi bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre; olay gece Rize'nin İkizdere İlçesi Kayabaşı Mevkii'nde meydana geldi. Rize'den İkizdere istikametine gitmekte olan 53 KA 189 Plakalı kamyonet anlaşılamayan bir nedenden dolayı dereye uçtu.

Araçta bulunan Arif Özçelik(26) yaralı olarak araçtan çıkmayı başardı. Özçelik yakında bulunan evlere ulaşarak yardım istedi. Ancak yardıma koşan vatandaşlar aracın sürücüsü Metin Erdoğan (32) ve yanında bulunan ismi henüz tespit edilemeyen bayanın araçta olmadığını fark ettiler. Kayıp iki kişi için Jandarma ve sivil savunma ekipleri tarafından arama başlatıldı.

Yapılan arama neticesinde bugün Sabah saatlerinde kayıp iki kişinin cesedine ulaşıldı. Özçelik ve kimliği belirlenemeyen bayanın kaza bölgesinden 1 kilo metre mesafede sürüklenmiş olduğu anlaşıldı. Kazada ölenlerin savcı otopsileri dere kenarında yapıldı. Kazadan sağ kurtulan Arif Özçelik Kalkandere Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız