1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Kazaların sonu yok: 1 ölü 7 yaralı
Kazaların sonu yok: 1 ölü 7 yaralı

Kazaların sonu yok: 1 ölü 7 yaralı

Bugün Trabzon'da meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. İşte bugünün kaza bilançosu;

A+A-

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Giresun'dan Rize istikametine seyir halinde olan Temuru Samusiya yönetimindeki yabancı plakalı araç, Çömlekçi Mahallesi Rize Caddesi'nde kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada, araçta bulunan Levan Gambashuze (26) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan sürücü Samusiya (42) önce Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi'ne, ardından da Yavuz Selim Kemik Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
Kemerkaya Mahallesi'ndeki tünel çıkışında sabah saatlerinde meydana gelen bir diğer kazada ise, H.Y.'nin kullandığı 34 UR 5343 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kazada sürücü H.Y. ile aynı araçta bulunan Furkan Yıldız (8), Buse Yıldız (3) Özlem Yıldız (30) ve Elif Akın (27) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Maçka İlçesi Mataracı mevkiinde meydana gelen kazada da F.Ş. yönetimindeki araç, kayganlaşan zeminde kontrolden çıkarak takla attı. Kazada araçta bulunan İbrahim Atasoy (45) hayatını kaybederken, yaralanan sürücü F.Ş. hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Kazalarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız