1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Kazım Koyuncu TS'nin onur üyesi
Kazım Koyuncu TS'nin onur üyesi

Kazım Koyuncu TS'nin onur üyesi

Trabzonspor Yönetimi Kazım Koyuncu’yu onur üyesi yaptı. Yaşamını yitirmesine rağmen ünlü sanatçının Trabzonspor üyeliği dondurulmadı, hiç silinmeyecek.

A+A-

Trabzonspor Yönetimi Kazım Koyuncu’yu onur üyesi yaptı. Yaşamını yitirmesine rağmen ünlü sanatçının Trabzonspor üyeliği dondurulmadı ve Trabzonspor yaşadıkça, Koyuncu’nun da yaşayacağı belirtildi.

Divan Yönetim Kurulu üyesi Cafer Hazaroğlu, Artvin’in Hopa ilçesi Sugören köyündeki Kazım Koyuncu’nun baba evine gitti ve ailesine Koyuncu’nun onur kurulu üyeliği belgesini teslim etti.

32534

Koyuncu’nun annesi Hüsniye, babası Cavit, kardeşi Hüseyin Koyuncu ve kız kardeşi Canan Erdem Koyuncu, Kazım Koyuncu’nun Trabzonspor onur kurulu üyelik belgesini teslim aldı.

Divan Yönetim Kurulu üyesi Cafer Hazaroğlu “Kazım Koyuncu bir efsane. Onun Trabzonsporluluğu da Trabzonspor’da hep yaşayacak. Üye kaydı hiç silinmeyecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum